Zaiaț Nicușor, 5 ani

2222

COLECTAREA DE FONDURI ESTE ÎNCHISĂ!

Cancerul se plimbă pe planeta noastră, pătrunzând în toate colțurile lumii. Tot mai des auzim noutăți despre cunoscuții noștri sau persoane vestite care s-au îmbolnăvit și luptă cu cancerul. Da, este groaznic. Dar noi avem încredere în medicina contemporană și în faptul că cancerul nu este o sentință. Cancerul poate fi învins!

În familia Zaiaț crește Nicușor. El a fost diagnosticat cu LEUCEMIE LIMFOBLASTICĂ ACUTĂ. A cincea lui zi de naștere băiatul a sărbătorit-o în ianuarie acestui an în spital. Băiețelul vesel și optimist îi consola pe părinți că el numaidecât se va face bine, pentru că sângele lui prietenește cu medicamentele. Și noi, și părinții lui Nicușor credem în aceasta. Pentru că diagnoza a fost stabilită, tratamentul a fost început, medicii sunt în stare să lupte cu această boală. Părinții au ales Clinica Oncohematologică Pentru Copii din Parma. Acolo sunt pregătiți să primească copilul pentru ai acorda cel mai bun ajutor. Costul preliminar al tratamentului este de 87 596 de euro. Da, tratamentul leucemiei este unul din cele mai costisitoare. Această tânără familie nu are așa posibilități. Datorită rudelor și oamenilor milostivi părinții au adunat 37 000 de euro. Restul sumei, în valoare de 50 596 de euro este necesar de adunat până la 20 februarie, pentru că în această perioadă Nicușor deja trebuie să fie internat la clinică.

Într-o singură clipă sănătatea lui Nicușor a devenit sensul vieții pentru toată familia Zaiaț. Și cea mai mică persoană dragă lui Nicușor, surioara de opt luni, deasemenea îl așteaptă acasă, pentru că Nicu știe cel mai bine cum s-o înveselească atunci când ea plînge.

Noi suntem convinși că Nicu este pe calea de vindecare. Și cu ajutorul Dvs noi dorim să-l ajutăm să învingă leucemia, deasemenea să le dăm încredere celor care s-au îmbolnăvit că tratament cu succes există. Noi dorim ca cineva, privindu-l pe Nicu să se gândească: ” El s-a făcut bine, înseamnă că și eu voi putea!” .

Diagnoza: Leucemie limfoblastică acută
Donează
Rechizitele organizației
(destinație: NUMELE COPILULUI):

Transferuri bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

La bancă anunțați numele organizației – «Salvați viața». Instrucțiuni

Donații prin mobile-banking

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească «Salvaţi viaţa»
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807
Нравится